Toivotan jokaisen asiakkaan sydämellisesti tervetulleeksi hoitooni!

Hoitojeni tavoite on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, lisäsairauksien ehkäiseminen sekä mielihyvän tuottaminen.

Osaamisalueeni kattaa kaikki ikäryhmät: lapset, nuoret, työikäiset ja vanhempi väestö. Suosittelen tutustumaan opinnäytetyöhöni ”Juoksun harrastaja! Näin vältät rasitusvammat jalkaterapian keinoin” : siitä löytyy tietoa monenlaisiin jalkaongelmiin, ja muillekin kuin aktiivisesti liikuntaa harrastaville.

Teen jalkahoitoja sekä päähierontaa vastaanottotilassani Vattuvuorenkatu 80:ssä. Hoitotilani sijaitsee kotini yhteydessä omakotitalon yläkerrassa. Portaat saattavat olla liikuntarajoitteisille ja huonokuntoisille asiakkaille este. Jotta myös ne henkilöt, jotka eivät liikuntakyvyn, kyydin tai huonon terveydentilansa vuoksi pääse tulemaan vastaanotolleni, teen koti- ja laitoskäyntejä.

Palveluihin kuuluu myös yllätyshoidot: tulen mielelläni hoitamaan jalat ja tekemään intialaisen päähieronnan polttareihin tai yllättämään muuten vain. Parafiinihoitoa en valitettavasti voi antaa koti- enkä laitoshoidossa. Minulta saa myös yksilölliset lahjakortit!

Kiinteää aukioloaikaa ei ole, sillä haluan tarjota palvelujani myös työssä käyville ihmisille. Hoidan siis myös iltaisin ja lauantaisin sopimuksen mukaan.

Teen hoitoja maksusitoumuksella sekä eri järjestöille, mm. sotainvalideille, sotaveteraaneille ja rintamaveteraaneille, joiden maksun perin ko. järjestöltä.

Teen diabeetikoiden jalkatutkimuksia ja -hoitoja, mutta minulle eivät varkautelaiset maksusitoumuksen saaneet pääse omavastuulla, vaan heidän täytyy maksaa hoitonsa kokonaan itse.

Hoidon jatkuvuuden turvaamiseksi jätän kirjallisen koosteen asiakkaani mahdollisista jalkaongelmista sekä hoitosuositukset, jos asiakas on kotisairaanhoidon piirissä, laitoshoidossa tai jos tiedän asiakkaallani olevan esim. muistihäiriön.

Koti- ja laitoshoidon hinta on 10€ kalliimpi kuin vastaanotollani.

Kun matkan pituus vastaanotoltani ylittää 10 km, on matkakulukorvaus 0,46€/km.

Minulla on myytävänä jalkahoitoon liittyviä tuotteita, ja tilaan tarvittaessa asiakkaani tarpeet huomioiden tuotteita, joita ei valikoimissani vakituisesti ole. Kirjallisia hoito-ohjeita annan tarpeen mukaan.

Maksu pankkisiirtona tai käteisellä.

 


OTA YHTEYTTÄ
0440 551 158 tai
posti@jalkaterapiaakilles.fi
kartta